Lyofilizované maliny obaleny v poctivé vrstvě hořké čokolády. Kvalitní BIO čokoláda se doslova rozplývá na jazyku a perfektně se doplňuje se sladkokyselou chutí malin.
Sladká chuť malin a BIO čokolády
• Maliny nejdříve prochází lyofilizací a poté je obalíme v BIO hořké čokoládě.
• Zachovávají si svou sladkokyselou chuť a ve spojení s hořkou čokoládou je to skutečná exploze chuťových pohárků.
Výborná chuť malin díky lyofilizaci!
• Lyofilizace je šetrný způsob sušení ovoce mrazem, kdy dochází k odstranění veškeré vody z plodů. Zůstává zachována chuť, barva i důležité vitamíny a minerály.
Složení: (81 %) hořká čokoláda* (kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, emulgátor: sojový lecithin*, vanilkový extrakt*), (16 %) lyofilizované maliny, kakaové máslo*. *produkt z ekologického zemědělství
• Minimální trvanlivost (číslo šarže) na boční straně. • • Uchovávejte v suchu, chladu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Původ: Vyrobeno v České republice
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Hmotnost: 185 g